Egészségmegőrzést karácsonyra – rajzpályázat WIWE-módra

2017.12.14

A WIWE Mobil EKG szívdiagnosztikai eszköz mind hazánkban, mind külhonban egyre szélesebb körben ajánl megoldást az egészségmegőrzésre és megelőzésre lakossági, orvosi, sportolói szinten. Az egyszerű használat, a világszínvonalú dizájn és a klinikai-minőségű kiértékelés mind hozzájárulnak növekvő népszerűségéhez.

Az egri Sanatmetal Kft. szívdiagnosztikai terméke, mely a stroke, ritmuszavar és hirtelen szívmegállás kockázatának becslésére szolgál, számos mérföldkövet maga mögött tudhat idén.

Annak érdekében, hogy az applikáció minél pontosabb adatokkal szolgálhasson, a vállalat folyamatosan fejleszti az algoritmust. Ennek jegyében még finomabb hangolású lett a véroxigén-szint mérő, a szívciklus-klasszifikálásnál csökkent a kiértékelés érzékenysége a zavaró tényezőkre vonatkozóan, lehetővé vált a kamrai bigeminiás mérések kiértékelése és még pontosabbá vált a kamrai heterogenitás (KH) meghatározása a magas szívritmusú esetekben. Ezeken felül valós-idejű szívritmus-meghatározó modul került beépítésre, ennek továbbfejlesztésével pontosabbá váltak a mérés közben kijelzett szívritmus értékek.

Az orvosi vizsgálatot nem helyettesíti, de rendkívül hasznos segítség (Fotó: Csörghe Ádám)

Hazánkban nem csupán a lakosság használja; klinikákon – többek között a SOTE-n –, Apple boltokban, gyógyászati üzletekben, háziorvosoknál találkozhat vele, de ugyanígy megtalálható kiemelkedő sportegyesületeknél is, mint pl. a Magyar Birkózó Szövetség, Magyar Ökölvívó Szövetség, Magyar Súlyemelő Szövetség, Magyar Kézilabda Szövetség, Magyar Úszószövetség és még sorolhatnánk.

A kérdőívek visszajelzései alapján vásárlóink 98%-a elégedett a termékkel!

A WIWE nem csak hazánkban, hanem nemzetközi szinten is egyre szélesebb körű ismertségre és népszerűségre tesz szert. Forgalmazzák az EU tagállamaiban, többek között Szlovákiában, Csehországban az Apple prémium üzleteiben, Görögországban a Telekom üzleteiben, Portugáliában már a Vodafone-nál is elérhető!

A WIWE UK forgalmazója a közelmúltban több nagyszabású rendezvényen is bemutatta a készüléket, az egyik ezek közül a Community Care Live volt, amely több ezer, a szociális ellátásban dolgozó személyt mozgatott meg – ez egyben az Egyesült Királyság legnagyobb ilyen jellegű éves rendezvénye.

A karácsonyi szezonban a kicsiket is igyekeztek bevonni a” WIWE-hangulatba” és a december 5-én indult országos rajzpályázatuk teljes gőzzel zajlik!

Folyamatosan érkeznek a szebbnél-szebb alkotások a család, gondoskodás, biztonság témaköreiben, melyek a WIWE fő üzenetét adják – tájékoztatott Csörghe Ádám, marketing manager. A visszajelzések alapján változtak a kiírás feltételei és osztályonként nem csak egy, hanem több rajz is beküldhető, illetve a beküldési határidőt is meghosszabbították, így december 31-ig várják a pályamunkákat! Elindult a közönségszavazat is a Facebookon az alábbi linken, ahol családtagok, barátok szavazhatnak egy-egy rajzra a „lájk” gombbal:

Tisztelt osztályfőnökök, kedves pályázó diákok! Indul a közönségszavazat!!:-) Január 15-ig, az eredményhirdetés napjáig…

Közzétette: WIWE Hungary – 2017. december 11.

A WIWE a karácsonyi „Aranyhétvége” akció keretében december 15-18 között jelentős kedvezménnyel lesz elérhető webshopukban és viszonteladóiknál!

az eredeti hír itt elérhető