Egy veteránkorú Mercedessel ment borozni Kiss Norbi

2017.12.31

A Tankpool 24 Mercedes kétszeres Európa-bajnok pilótája stílusosan érkezett az Egri Borszalonra – a különleges autóskaland nagy meglepetés volt számára.

A formula.hu írta meg a mosolyra fakasztó sztorit, ami szerint a nagyszabású egri rendezvényen, a 17. Borszalonon (amiről itt találtok fotókat), Kiss Norbi díszvendégként vett részt párjával, Mártival. A Mercedes AMG hazai nagykövete úgy tervezte: a szálloda parkolójában még délelőtt leteszi Mercedesét, és másnap délig bizonyosan nem ül majd a csillagos márka modelljébe, de tévedett – írta a formula.hu.

Bernát György, Kiss Norbi és a Mercedes (Fotó: formula.hu)

– Nagyon kedves meglepetéssel készültek számomra barátaim, és a Taxi 3 Eger munkatársai: egy lassan veteránkorba lépő, első generációs Mercedes S osztállyal jött értem a sofőr, amikor taxit hívtam, hogy a szállodából eljussunk a Borszalonba, és a rendezvény végén is ezzel a fantasztikus autóval tértünk vissza a hotelbe – mondta el Norbi.

Eger legidősebb és legkülönlegesebb taxija Bernát Györgyé, ráadásul az új taxisrendelet miatt ő volt az utolsó fuvarja, hiszen 2018-tól csak jelentősen fiatalabb járművekkel lehet taxizni.

Norbi egyébként elkötelezett állatvédő, a Macskaárvaház segítője, így a bulizás közepette sem feledkezett meg a cicákról, és az épülő kápolnáról sem. Hogy ez utóbbi mi is pontosan, arról itt olvashattok.

az eredeti hír itt elérhető