Így evezett a siker csúcsára A szürke ötven árnyalata sztárja

2018.02.11

Kiderült, mitől olyan tökéletes az alakja Dakota Johnsonnak, A szürke ötven árnyalata trilógia női főszereplőjének. A film már a hazai mozikban!

A színésznő személyi trénere, a Hollywoodban sűrűn foglalkoztatott Ramona Braganza elárulta, hogyan formálta Dakota izmait. Ramona az evezőgépre esküszik, mert egyfelől 30 perc alatt több kalóriát éget el, mint másfél óra spinning, másrészt bemelegíti a hátat, a vállat és a karokat, ami után jöhet a szálkásítás súlyzókkal. Az evezőgép emellett a törzsizmokat is erősíti, és persze a lábizmok is fejlődnek.

Közben kedden este Párizsban lezajlott a trilógia zárófilmje, A szabadság ötven árnyalata világpremierje, ahol természetes a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan vonultak a stáb élén a vörös szőnyegen. Dornan előző este egy beszélgetős műsorban azt mondta, bár megkedvelte karakterét, Christian Greyt, ha lenne negyedik rész is, nem akar visszatérni, mert túl öregnek tartja magát a szerepre. Persze lehet, hogy meggyőzhető, hiszen még csak 35 éves.

A szürke ötven árnyalata azaz a Fifty Shades Freed – csütörtöktől a hazai mozikban!

az eredeti hír itt elérhető