ZF-Eger: Valics Bence hazatér, három kulcsjátékos hosszabbított

2018.02.12

Többekkel már most sikerült hosszabbítania az Egri Vízilabda Klubnak, vagyis jövőre is jó csapata lehet a ZF-Egernek.

Aktív az átigazolási piac, az Egri Vízilabda Klub vezetése sem tétlenkedhet, tétlenkedhetett, szezon közben is fontos napok zajlanak ebben a tekintetben. Jó hírekről számolt be a klub, hiszen többen is hosszabbítottak a ZF-Eger férfi csapatával – olvasható az egrivízilabda.hu oldalon.

Egy gárda irányításában első az edző, ezért örömmel jelentették be, a következő évben is Dabrowski Norbert irányítja majd a szakmai munkát. Az utóbbi időszakban nemzetközi szinten is sikert sikerre halmozó szakember folytatja tehát a megkezdett utat, remélhetőleg legalább ilyen eredményekkel.

Az idei keret alapemberei közül három kulcsjátékossal, az olimpiai bajnok Hosnyánszky Norberttel, a világbajnok Decker Ádámmal, valamint a görög válogatott egyik legjobbjával, Angelosz Vlahopulosszalis megszületett a megállapodás, így mind a három pólós egri színekben folytatja pályafutását.

Egy érkezőről is be tudtak már számolni. Több esztendő után, amerikai, és miskolci kitérőt követően, ugyanis sikerült hazacsábítani az egri nevelésű, klubunkhoz ezer szállal köthető kapust, Valics Bencét. A jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodó hálóőr érkezése azért is örömteli, mert egy olyan, az egri vízilabda műhelyben nevelkedett kiválóság tér ezzel vissza a gyökereihez, aki nagyon sok örömöt okozhat majd nekünk a medencében.

Hogy mit nyilatkozott Bárány Attila, az Egri Vízilabda Klub ügyvezető-elnöke, elolvashatjátok a klub honlapján.

az eredeti hír itt elérhető