Túrázásra fel! – Lépjetek be a mátrai erdők sötétjébe!

2018.02.13

Túrázzatok február 17-én, és ismerjétek meg Magyarország legmagasabb csúcsának környékét egy rövidebb, éjszakai túra alkalmával!

Ezen a különleges programon nem csak azt tapasztalhatjátok meg, hogy milyen titkot rejtenek Kékestető erdőségei, de a túra végén egy exkluzív TV-torony látogatásra is lehetőség nyílik, 1060 m magasságból a Mátra falvainak fényeire, egy bögre forró tea kíséretében. (Az exkluzív lehetőség ködös időjárás esetén is adott.) Elemlámpát ne felejtsetek el hozni magatokkal!

A túra során a részletes túravezetésnek köszönhetően lehetőség lesz a helyi legendák, hagyományok és népszokások, természeti érdekességek, látnivalók, erdőtípusok, nevezetes épületek illetve helyszínek és látnivalók teljes körű megismerésére, emellett megismerkedhetünk a helyi kőzetek geológiai múltjával, illetve az izgalmas ősi legendavilággal.

EXKLUZÍV LEHETŐSÉG! A túra végén Te is letekinthetsz a TV-torony kilátóteraszáról a Márraalján fekvő települések éjszakai fényeire miközben egy csésze forró teát kortyolgatsz.

Egyedi élmény a szerelmesek éjszakáján a Kékesen! Ugye Te sem hagyod ki?

A túráról további részleteket az esemény Facebook oldalán találtok!

az eredeti hír itt elérhető