Férfi kézilabda: élesen tartotta a Szegedet az Eger SBS Eszterházy

2018.02.20

Különösen az első játékrészben mutatott eredményes és látványos játékot az Eger SBS Eszterházy. A szünet után ugyan magabiztossá tette fölényét a Mol-Pick Szeged, a hazaiak azonban ennek ellenére is kivívták a nagy számú közönség elismerését.

Eger SBS Eszterházy – Mol-Pick Szeged 24–33 (12–15)

Férfi kézilabda NB I 19. fordulója
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok, 930 néző. V.: Bonifert F., Oláh V.

EGER: STOCHL – Lezák 1, RADOJEVICS 5, BAJORHEGYI, KISS G., Petro 4, AFLITULIN 7 (1). Csere: Repóth (kapus), Antl, Szabó P. 2, Szepesi, Dobó Zs. 1, Vaskó 1, Takács 3 (1). Edző: Tóth Edmond

Remekül találták meg a sebezhető pontokat a vendégek védekezésén Inal Aflitulinék. Fordulatos első negyedórát követően a Szeged a 18. percben, 7–6-os állásnál átvette a vezetést, és a folytatásban már végig magabiztosan őrizte előnyét. A második játékrészt 5–1-es szériával kezdte a vendégcsapat, ami meghatározta a találkozó további alakulását.

Kemény küzdelem a pályán (Fotó: Lénárt Márton )

Sok esetben gyors ellentámadásokat vezettek a látogatók, Pedro Rodriguez pedig élt a kínálkozó lehetőségekkel. A legnagyobb különbség a mérkőzés végén mutatkozott, de az egriek így is tíz gólon belül maradtak – összegezte Sike Károly a handballeger.hu oldalon.

az eredeti hír itt elérhető