Karácsony Gergely és a baloldal a laktanyákba telepítené a migránsokat

2018.03.04

Eljött az igazság órája – fogalmazott Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő egri Dobó István Laktanya előtt megtartott sajtótájékoztatóján vasárnap.

A választás közeledtével az ellenzék titkolózik a bevándorlás kérdésében, azonban a valódi szándékuk kiderül Karácsony Gergely egy korábbi javaslatából, amit a kötelező betelepítési kvóta elfogadására tett, vagyis nyissák meg a használaton kívüli laktanyákat és ezekben szállásolja el az állam a migránsokat.

Karácsony Gergely az MSZP –Párbeszéd miniszterelnök jelöltje és vele együtt a baloldali pártok amennyiben hatalomra kerülnének a tízezrével érkező migránsokat ezekbe az intézményekben helyeznék el, amit európai uniós forrásokból újítanának fel, amit más területekről vonnának el – mondta Deutsch Tamás.

Deutsch Tamás (b) és Nyitrai Zsolt (Fotó: Nemes Róbert)

Deutsch szerint egyértelműen látszik, hogy a baloldal, élükön Karácsonnyal a Soros –tervet készülnek megvalósítani. Ugyanis még az Európa Parlamentben sincs olyan migrációs kérdéssel kapcsolatos napirendi pont, javaslat, ahol a magyar baloldal ep képviselői ne a betelepítést támogatnák – tette hozzá.

Jelenleg Magyarországon 20 ilyen laktanya van. Egy közülük az egri Dobó István Laktanya is.

Fotó: Nemes Róbert

A húsz éve üresen álló, 4 hektáron elterülő laktanya, 13500 négyzetméternyi alapterületű épületegyüttes alkalmas lenne a befogadásukra. Ha csak a helyszínt nézzük.

Nyitrai Zsolt Eger és térsége országgyűlési képviselője kijelentette – sem az egriek, sem a környékbeli települések lakói, de a Heves megyeiek sem kérnek a migránsokból. Egernek és térségének fejlődnie kell, ez viszont visszatartó erő lenne.

Ha baloldal és Karácsony Gergely terve valósulna meg, akkor párhuzamos társadalmak jönnének létre, kialakulnának a tömegszállások, gettók, majd a no-go zonák. Erre számos példa van már Nyugat-Európában. Az április 8-ai választás tétje az ország megvédése – zárta gondolatait Nyitrai Zsolt a térség országgyűlési képviselője.

az eredeti hír itt elérhető