Elviselhetetlen a migráns helyzet Svédországban!

2018.03.07

Hetente erőszakolnak meg nőket, molesztálják a gyerekeket, megtámadják a rendőröket, lövöldöznek a nyílt utcán és kábítószert terjesztenek azok a migránsok, akik a baloldali politikának köszönhetően megszállták Svédországot. Egy magyar házaspár azért költözött haza, mert csak  itthon érzik biztonságban magukat.

Sem a teljes nevüket, sem a mostani lakhelyüket nem meri nyilvánosságra hozni az a magyar házaspár, aki a közelmúltban költözött haza Svédországból. Nem az itthoni következményektől tartanak, a lányukat és a vejüket féltik, akik még Svédországban maradtak.  Az Eger Híreknek számoltak be arról, miért menekültek haza.

2015-ig minden rendben volt

Attila Svédországban született, magyar szülők gyermekeként. Ízig-vérig magyarnak tartja magát, ezért is választott itthonról párt magának. Göteborgban telepednek le azzal, hogy amikor csak lehet hazalátogatnak. Svédországban született a lányuk is, akit szintén magyarnak neveltek. Szépen éltek, de 2015-ben Svédországban valami megváltozott és a közbiztonság azóta is szinte napról-napra romlik. A baloldali politikának köszönhetően egyre több és több migráns érkezett az országba. A szomáliaiak és a muszlimok elárasztották Svédországot. Gettókat hoztak létre maguknak, a svéd társadalmon belül saját társadalmat alkotnak, saját törvényeik szerint élnek és eszükben sincs integrálódni.

„Félelmetes, ahogy viselkednek! Mint egy horda. A többségükben életerős, fiatal férfiakból álló csoportok szabályszerűen portyáznak az utcákon. A gettók környezetében ugrásszerűen megnőtt a bűncselekmények száma. Mára odáig fajult a helyzet, hogy folyamatosan növekvő no-go zónák alakultak ki Stockholmban, Malmöben, Göteborgban és több nagyobb városban is. Ezek azok a kerületek, ahová már kizárólag kettesével járnak a rendőrautók. A mentők és a tűzoltók pedig csak rendőri kísérettel hajlandóak bemenni a zónák területére. „- meséli Attila.

Hozzáteszi: „Korábban taxisként dolgoztam, máig sok barátom van a fuvarozók között.  Tőlük tudom, hogy ezekbe a körzetekbe már nem visznek utast és nem is hoznak el onnan. Ami nem is csoda, hiszen rendszeresen előfordult, hogy megtámadták, kövekkel megdobálták az autójukat vagy kirabolták őket. Ezek az emberek a végletekig erőszakosak. Ezen a videón egy svédországi bevándorló molesztál egy idős asszonyt, mert le akar ülni a helyére a metrón ”- mutatja Attila annak a néhány felvételnek az egyikét, ami nyilvánosságra került a tényleges közbiztonsági helyzetről.

Ezek az emberek nem integrálódni, hanem hódítani jöttek

„A valóságról senki sem beszél”- veszi át a szót Attila párja. „ Nem tehetik. Egyetlen nagyobb párt van az országban, amelyik fel merte emelni a szavát az ész nélküli betelepítések ellen. Azonnal rasszistának bélyegezték őket. De ez a felfogás hatja át az egész svéd társadalmat. Mintha kábulatban élnének. Az addig nyílt és barátságos emberek magukba fordultak. Még a munkahelyükön sem, csak a legszűkebb baráti körükben merik felvállalni azt, hogy nem értenek egyet a betelepítéssel. Ritka az olyan internetes portál is, amelyik le meri közölni a valóságot arról, mi zajlik az utcákon. Ezen az oldalon például arról számolnak be, hogy két fiatal bevándorló azzal szórakozott, hogy az autójukhoz hívtak gyanútlan svéd férfiakat. Aztán az ablakon kinyúlva elkapták a ruhájuk gallérját, majd nagy gázzal elindultak, az autó után vonszolva áldozataikat.”

Fotó: samnytt.se

„A helyzet egyre rémisztőbb”- folytatja Attila.” A migránsok nyíltan felvállalják, hogy a SARIA törvényeket akarják bevezetni az őket befogadó országokban is. A nőket semmibe veszik, a kereszténységet irtani valónak tartják. Lakást és segélyt követelnek maguknak, de dolgozni eszük ágában sincs. Egy gyári munkás kb. 27.000 svéd koronát keres egy hónapban. Egy három-gyerekes migráns család ugyanakkor 32.000 korona segélyt kap havonta. Plusz lakást, aminek a rezsijét az állam állja, ruhát, élelmet és persze teljesen ingyenes orvosi ellátást. A svédek hamarosan eljutnak odáig, hogy azért dolgoznak, hogy ezeket az embereket eltartsák. Pedig a betelepültek 85 százaléka férfi, csak 15 százalék nő vagy gyerek.”

Nemzeti öngyilkosság

„A svéd wellnessfürdők egy részében már most bevezették a bevándorlók miatt kitalált női és férfi napot. Ilyenkor csak az adott nemű vendégek használhatják a fürdőt. A maradék napokon meg a svédek. De persze a muszlim férfiak ilyenkor is mennek, fogdossák a nőket. Egy 70 éves idős nőt pár hónapja erőszakoltak meg szomáliaiak egy temetőben. Az országban 2010 óta 30 százalékkal nőtt a nők elleni nemi erőszak száma. Ennek a lánynak az arcát széttört üveggel vagdosták össze egy szórakozóhelyen, mert nem hagyta, hogy egy fekete bőrű férfi tapogassa”- mutatja Attila a lányról készült döbbenetes fotót.

Fotó: samnytt.se/facebook

„Az egykor nyugalmas parkokban most futótársaságok alakultak, mert félnek sötétedés után egyedül kocogni menni.”- mesél tovább Attila. „Nem felejtem el azt az éjszakát, amikor a lányom barátnője csak sötétedés után tudott hazaindulni gyalogosan. Úgy érezte biztonságban magát, hogy amíg haza nem ért, beszélt a lányommal telefonon. Mondta, hogy merre jár. Ha megtámadnák, legalább azt tudjuk hol keressük. Egyre több településen okoznak gondot a betelepítettek. Malmöben, Svédország harmadik legnépesebb városában a lakosságának ma már fele külföldi, zömmel arab. De mára a kisebb falvakban sem jobb a helyzet. A kormány jó megoldásnak tartotta, hogy a bevándorlókat betelepítették az üresen álló házakba. Sőt Stockholmban volt olyan idősek otthona, ahonnan elszállították az öregeket, hogy helyet biztosítsanak a bevándorlóknak.”- folytatta Attila. „De Göteborgban sem jobb a helyzet, már most öt-hat no-go zóna van a városban.”

„A kaput- ahogy mondani szokták- az tette be, amikor egy bevásárlóközpontban engem is molesztálni akart két arab férfi. Szerencsére a távolabb álló férjem észrevette a veszélyes helyzetet és határozottan kérdőre vonta őket. Akkor eltakarodtak onnan”- mondja Attila felesége.

Itthon, biztonságban

„Így aztán döntöttünk: hazaköltözünk. Svédországban is figyeltük az itthoni híradásokat, láttuk hogy reagált a migráns válságra az Orbán kormány. Egyre több kinti barátunk is be merte vallani, hogy bizony a svédeknek is kellene egy Orbán Viktor, aki szembe mer szállni a betelepítéssel. Én nem politizálok, csak nem vagyok vak. Szerintem a svédek egyszerűen gyávák”- mondja Attila. „Hogy mitől félnek? A megbélyegzéstől. Nem akarnak rasszisták lenni. Pedig a dolog nem erről szól. Itt vagy megvédi magát egy nemzet vagy megadja magát a bevándorlók millióinak, elveszti a kultúráját, az identitását, a kereszténységét, a hagyományait. Nos inkább tartson bárki is rasszistának, de én bizony nem szeretnék Mekka felé leborulva imádkozni.”

az eredeti hír itt elérhető