Megyei labdarúgás – Hatvanban játszik rangadót az ESE

2018.03.09

A bajnokság végső kimenetele szempontjából is kiemelt jelentőségű mérkőzést játszik szombaton az Eger SE a megyei I. osztályú labdarúgó pontvadászatban.

Szombaton 14 óra 30 perces kezdettel Hatvanban vendégeskedik a megyeszékhelyi együttes – írja az Agriasport. A piros-kékek négy ponttal előzik meg a táblázaton a Zagyva-partiakat. Nagy Tamás fiai nagy szenvedői a Boldog visszalépésének, hiszen a két legnagyobb riválisukhoz képest (az Eger és a Felsőtárkány is döntetlen játszott az ősszel a Boldoggal) lépéshátrányba kerültek. Egy esetleges egri győzelemmel könnyen kétesélyessé válhat a feljutásért vívott küzdelem.

A hatvaniak torkánál jobban ott van a kés, de az Egernek is komoly veszítenivalója van. Nyílt, színvonalas csatára van kilátás, amelyen bármi előfordulhat. Az Egerrel azonos pontszámmal rendelkező Felsőtárkány a recski műfüves játéktéren a sereghajtó Bélapátfalva vendégeként lép pályára.

A 18. fordulóban a Heves az Energia SC-t, a Borsodnádasd a Herédet, az Andornaktálya a Pétervásárát, a Gyöngyöshalász pedig a Besenyőtelek csapatát fogadja. A soron következő hétvégén elkezdődik a tavaszi szezon a regionális második és harmadik vonalban is.

az eredeti hír itt elérhető