Férfi vízilabda – Debrecenben kezdik a visszavágós szakaszt

2018.03.17

Debrecenben játszik bajnoki mérkőzést szombaton este a ZF-Eger férfi vízilabda csapata.

E.ON OB I., felsőház, 5. forduló
Debrecen, 2018.03.17. (szombat) 19 óra
Debrecen – ZF-Eger

Az E.ON OB I felsőházában az ötödik fordulót bonyolítják le – írja az Agriasport. A középső szakasz felénél Dabrowski Norbert legénysége ötpontos hátrányt halmozott fel a Szolnokkal és a Ferencvárossal szemben. A visszavágós szakaszban már nem szabad hibázni, sőt az is elképzelhető, hogy a két legnagyobb rivális elleni esetleges siker sem lenne elég az első hely megszerzéséhez.

A debreceniek a felsőház sereghajtói. Ellenük nem lehet más célja – még vendégként is – a ZF-Egernek, mint a három pont megszerzése. A Spandau elleni szerdai Bajnokok Ligája ütközet második felvonása talán átlendítette csapatunkat a holtponton, amit a Szolnok elleni 16-7-es kudarc idézett elő.

A hajdúsági megyeszékhely egy újabb állomás lehet az egyenesbe kerülés felé vezető úton. Nagy szükség van minden egyes sikerélményre, hiszen a nyakunkon van a Fradi és a Szolnok elleni rangadó.

A debreceni meccset 19 órai kezdettel bonyolítják le. Nagy riválisaink közül a Szolnok a Honvéd vendége lesz, míg a Fradi Miskolcon száll vízbe az ötödik játéknapon.

az eredeti hír itt elérhető