BizLounge: ​Lázár Vilmos érkezik Egerbe

2018.03.19

Szerdán újra BizLounge estet rendeznek, ahol Mester Sándor beszélgető partnere ezúttal ​Lázár Vilmos lesz, aki sportoló és üzletember egy testben és lélekben.

Új stílus, új műfaj Egerben – garantált a figyelem és az inspiráció. Klisék és megszokás nélkül, mindenről, ami érdekes. Fókuszban az üzlet és az ember.

Szerdán este 7 órától Mester Sándor kérdez a Gál Tibor Fúzióban, aki mérnök, író, újságíró, üzletember, üzleti mentor – nem illik bele semmilyen előre gyártott dobozba. Rendhagyó tehetség, aki zenélt a KFT együttes egyik elődjében, életműdíjas informatikai újságíró, háromszor interjúvolta meg személyesen a világ egyik leggazdagabb emberét, Bill Gates-t, könyveket írt, és ha ideje engedi, lerajzolja az üzletet. Építész, aki nem téglákból rak össze új világokat.

Lázár Vilmos – Fotó: fogatverseny.hu

Aki ezen az estén válaszol, Lázár Vilmos, a magyar vállalkozók egyik híressége. A fogathajtás megasztárjaként tiszteli az ország, s egyike annak az első ötvennek, akik hazánk ügyeire a legnagyobb befolyással vannak. Több mint harminc éve éli életét az üzletben is, a CBA egyik emblematikus vezetője.

Izgalmasnak ígérkezik a beszélgetés a BizLounge márciusi vendégével.

A pódiumbeszélgetést borkóstoló és gasztronómiai különlegességek, vacsorafalatkák követik.

az eredeti hír itt elérhető