Férfi vízilabda – A matematikai esély életben tartásáért játszik a ZF-Eger

2018.03.23

A hatodik fordulót rendezik a hétvégén az első osztályú férfi vízilabda bajnokság felsőházában. A ZF-Eger csapatára nagyon nehéz párharc vár, hiszen a bombaformában lévő Ferencváros ideiglenes otthonába, a Komjádi Uszodába látogat.

Szombaton az utolsó esélyt ragadhatja meg Dabrowski Norbert csapata, már ami középszakasz első helyének megszerzését illeti. A mieink lemaradása öt pont a vezető Szolnok-FTC kettőssel szemben – olvasható az agriasport.hu oldalon.

A korábbi legkedvezőbb pozíció visszaszerzéséhez még az sem elég, ha legyőzi mindkét riválisát a sárga-kék alakulat. A matematikai esély életben tartásáért száll vízbe együttesünk. Bajnoki veretlenségünknek a középső szakasz második fordulójában a Fradi vetett véget a Bitskey Uszodában, van tehát törlesztenivalónk velük szemben. Talán jót tett a hétközi meccs nélküli időszak, a megerőltető szerda-szombat ritmusból kiszakadtak játékosaink.

Sokkal pihentebbek nem lettünk – a szezon jelenlegi szakasza már nem erről szól – de a gondolatokat talán sikerült rendszerezni, és jobban felkészülni a soron következő rangadóra. A találkozó szombaton az M4Sport kamerái előtt 18 órától kezdődik. A felsőház másik rangadóján a Szolnok az OSC otthonában vendégszerepel.

A további részletekért kattintsatok az Agriasport oldalára!

Borítókép – Archív fotó: Nemes Róbert

az eredeti hír itt elérhető