Balesetek sora – egyre csak vonulnak a kéklámpások

2018.10.27

Valami van a levegőben, mert egyre történnek a balesetek. A 25-ösön három is volt. Az M3-ason kettő, Adácsnál és a 24-esen is autók ütköztek össze.

Összeütközött két személyautó szombat kora délután az Adács és Vámosgyörk közötti úton. A balesethez Gyöngyösről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Szintén kora délután, a 24-es főút Egerbakta és Sirok közötti szakaszán is összeütközött két autó, az egri tűzoltók érkeztek a helyszínre segíteni, a mentők egy sérültet láttak el, a rendőrök pedig a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

A 25-ös főúton három baleset történt, többen megsérültek. Verpeléten pedig egy férfi vesztette életét egy balesetben.

Az M3-ason is

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalának 100-as kilométerében, Kál közelében 4 óra 30 perc körül egy személygépkocsi összeütközött az előtte haladó tehergépjárművel, majd az oldalára borult. A baleset során a személyautó vezetője sérült meg. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt csak a belső sávban haladt a forgalom az érintett útszakaszon.

Délután is volt baleset az M3-ason, az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 106-os kilométernél szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi. A balesethez a füzesabonyi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg.

az eredeti hír itt elérhető