Fekete szombat az Eger környéki utakon – Videó

2019.04.07

Még az M25-ös úton helyszíneltek a rendőrök, amikor újabb hívás érkezett a segélyhívóra – adta hírül az Agria Tv

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján április 6-án 21 óra 25 perc körül az M25-ös úton Eger és Nagytálya között egy motoros eddig tisztázatlan körülmények között felborult. A baleset következtében a motor vezetője a helyszínen életét vesztette.

Az Agria Tv információi szerint a motoros az M25-ös út felől az andornaktályai körforgalom felé haladt nagy sebességgel. Bár a körforgalom előtt 50-es táblák is vannak, valószínűleg nem vette észre a sötétben sem ezt, sem az út kanyarulatát. Úgy tudjuk, a baleset pillanatában akár 180-200km/h sebességgel is közlekedhetett.

A középkorú férfi a kanyar ívében a szalagkorlátnak ütközött. Ekkor a vezető lerepült a motorról, és kb 50 méterre, az Eger-patak medrébe, egy beton átereszbe csapódott. A motor az ütközés helyszínétől mintegy 150 méterre állt meg.

A helyszínen nem találtak fékezésre utaló nyomot.

A balesetet szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. A helyszínelés idejére teljes szélességben lezárták az utat.

Súlyos baleset Ostorosnál is

Eger és Ostoros között az egyik kanyarban elveszítette uralmát a kocsi felett egy fiatalember. Valószínűleg a vezető nem az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel haladt. Az egyik kanyarban kisodródott, majd a szemközti árokba, egy fának ütközött. A jármű vezetője beszorult a kocsiba, a tűzoltók vágták ki a járműből, majd átadták őt a mentőknek. Úgy tudjuk a sofőrt súlyos sérülésekkel szállították el. A mentés idejére teljes útzár volt érvényben.

Címlapfotó: Eugene Triguba on Unsplash

az eredeti hír itt elérhető