Két különböző rendszám volt az autóján a bélapátfalvai férfinak

2019.04.08

Vasárnap délután vonták intézkedés alá azt a bélapátfalvai lakost, akinek az autóján két különböző rendszám volt, ellenben mint kiderült, egyik sem az adott autóhoz tartozott. A férfi ellen az Egri Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást.

A Heves megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléses közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, mely Füzesabonyban, a Hősök utcában történt. Két személyautó ütközött össze a követési távolság be nem tartása miatt, melynek következtében két személy sérült meg könnyebben – tájékoztatta az Eger Híreket Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el az ellenük érvényben lévő körözés alapján és egy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, továbbá egy főt állítottak elő ittas vezetés gyanúja miatt.

Egy helyi lakos közlekedett személygépkocsival április 7-én délután Bélapátfalván, ahol a rendőrök intézkedés alá vonták. A helyszínen kiderült, hogy a jármű első és hátsó hatósági jelzése különböző, továbbá azok egyike sem tartozik az ellenőrzött gépkocsihoz.

A férfi ellen az Egri Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást.

az eredeti hír itt elérhető