Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatója köszöntötte az egyetemisták nevében Ferenc pápát

2023.04.30

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem 3. évfolyamos, közösségszervezés szakos hallgatója, Nagy Krisztina tehetett tanúságot és köszönthette az egyetemista korosztály képviseletében Ferenc pápát a Budapesten április 29-én megrendezett ifjúsági találkozón.

A Papp László Sportarénában rendezett eseményen több, mint tízezer fiatal vett részt, köztük az EKKE szervezésének köszönhetően mintegy százan: 30 egyetemi hallgató és más egri tanintézmények diákjai, valamint az EKKE gyakorlóiskolájának 50 általános- és középiskolás tanulója hallhatta a szentatya fiatalokhoz szóló üzenetét és többek között Nagy Krisztina bizonyságtételét is – írja közleményében az egyetem.

Krisztina nagyon hálás mindazért a segítségért, amit az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem lelkészétől, Drahos Dávid atyától kapott az elmúlt napokban. Ahogy fogalmazott – tanító nélkül nem létezhet a tanítvány sem.

Az egyetem munkatársa röviddel az ünnepi esemény után interjút készített Krisztinával, amit IDE KATTINTVA olvashat el.

The post Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem hallgatója köszöntötte az egyetemisták nevében Ferenc pápát first appeared on EgerHírek.

az eredeti hír itt elérhető