Együtt, egy helyen! – Elindult a bérletértékesítés a Ferencváros mérkőzéseire

2023.05.01

Nagy kedvezményt kapnak, akik az early bird időszakban váltják ki bérletüket a 2023/24-es idényre.

Az FTC férfi labdarúgócsapata 48 éve nem látott bravúrt hajtott végre a 2022/23-as szezonban. A francia AS Monacót, a török Trabzonsport és a szerb Crvena zvezdát megelőzve megnyerte csoportját az UEFA Európa Ligában, így a Bayer Leverkusennel mérkőzhetett meg a nyolcaddöntőben, ahonnan bár a német csapat jutott tovább, a drukkerek így is büszkén, szüntelenül buzdították a Fradit.

Ha szeretné az újabb sikereket személyesen, a helyszínen átélni, vagy csak szeretne előnyt szerezni magának a nemzetközi meccsekre érvényes jegyek vásárlásához, váltson most új bérletet, vagy újítsa meg meglévő szezonbelépőjét!

A bérletértékesítés első szakaszában (április 18-tól május 28-a éjfélig) a drukkerek megújíthatják a 2022/23-as szezonra szóló idénybérletüket, valamint early bird áron új bérletüket is megvásárolhatják. Érdemes sietni, hiszen a bérleteladás ezen szakaszában több kategóriában (1., 2., 4., B-közép, családi szektor) is kedvezőbb áron juthatnak hozzá bérletükhöz!

Felhívjuk azon drukkerek figyelmét, akik a B-középbe szeretnének bérletet váltani, hogy ezekbe a szektorokba is pontos helyet kell kiválasztani a szezonbérlet vásárlásánál, de természetesen továbbra is lehet állva szurkolni.

Érdemes az early bird időszak alatt vásárolni, hiszen a 16 hazai bajnoki mérkőzés összesített jegyköltségéhez képest a megújított bérletet közel féláron vehetik meg!

Természetesen az early bird időszak után is folytatódik a szezonbérletek értékesítése, ugyancsak kedvezménnyel, de az akció mértéke itt már kisebb lesz az early bird időszakhoz képest.

Az értékesítés második szakasza a bajnokság lezárását követő első napon, azaz május 29-e, hétfőtől a 2023/24-es idény első meccsnapjáig, azaz az első nemzetközi tétmérkőzés napjáig, várhatóan július első feléig tart majd. A bérletértékesítés harmadik, egyben utolsó szakasza a második időszak utolsó napja után kezdődik.

Ahogy azt a drukkerek már megszokhatták, azok, akik bérletet vásárolnak, a hazai pályán lejátszandó nemzetközi tétmérkőzésekre kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket! Bérletvásárlás a meccsjegy.fradi.hu oldalon.

The post Együtt, egy helyen! – Elindult a bérletértékesítés a Ferencváros mérkőzéseire first appeared on EgerHírek.

az eredeti hír itt elérhető