Kidöntött egy autó egy vasúti fénysorompót, keresik a rendőrök

2023.05.02

Az egri közlekedési rendőrök a lakosság segítségét kérik. Bélapátfalva és Szilvásvárad között egy autós kidöntötte a vasúti fénysorompót.

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 10010/538/2023.bü. számon vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás eddigi adatai alapján az elkövető az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú autójával közlekedett 2023. március 11-én 11 óra körül a 2506-os úton Bélapátfalva és Szilvásvárad között, amikor az ott található vasúti átjárónál balra lesodródott az útról és kidöntötte a fénysorompót, majd elhajtott a helyszínről – közölte a rendőrség.

A rendőrség kéri, hogy aki az eset szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számon.

The post Kidöntött egy autó egy vasúti fénysorompót, keresik a rendőrök first appeared on EgerHírek.

az eredeti hír itt elérhető