Eszterházy KESC: pokolian nehéz tavasz vár a lányokra

2017.12.14

Az elmúlt hétvégén befejeződött az NB I/B keleti csoportjának őszi szezonja, mind a tizennégy résztvevő együttes, így természetesen az élen végzett Eszterházy KESC számára is.

A bajnokság első fele az egrieknek sikerült a legjobban, a Nyíradony elleni újabb győzelmével Debre Viktor és Rutka Péter tanítványai telelhetnek az élen, az eszterhazykfsc.hu most mérleget vont, hogyan is állunk féltávnál.

Idén olyan erős mezőny alakult ki a másodosztály keleti régiójában, hogy talán ilyen színvonalra korábban még nem is volt példa. Hat társaság gyakorlatilag bárhol, bármikor legyőzheti a másikat, ezért teljesen kiszámíthatatlan, hogy milyen végeredménnyel zárunk majd valamikor a nyár elején, ráadásul a középmezőny tagjai közül is többen elkaptak már nagy csapatokat – mutat rá a portál.

A Nyíradony elleni meccs is egri győzelemmel zárult(Archív fotó: Kakuk Dániel/eszterhazykfsc.hu)

Az egriek tizenegy győzelmet, és huszonkettő megszerzett pontot tudhatnak magukénak, a mérleget mindössze két vereség rontja: a Szeged KKSE és Szent István SE elleni két hazai fiaskó. Tavasszal idegenben rendezik a visszavágókat, ami nem könnyíti meg majd a mieink dolgát. Apropó idegenbeli rangadók! Az első hat közül még Orosházára, és Gödre is el kell utazni, az öt rangadóból tehát mindössze a Kispest ellenit láthatjuk a Leányka úton – írja az eszterhazykfsc.hu.

Tehát pokolian nehéz tavasz vár a lányokra, de az ősz végére összeálló csapatot egyáltalán nem kell félteni. A listavezető Eszterházy KESC remek lendületet kapott, biztosak lehetünk benne, hogy tavasszal is mindent megtesz majd az együttes azért, hogy hasonlóan jó képet mutasson a bajnokság tabellája.

az eredeti hír itt elérhető