Slowliving: Ilyen volt az első Slow Advent

2017.12.14

Az ünnep a szív legfőbb gazdagsága – érdemes tehát készülni rá és megélni azt. Erre adott kiváló lehetőséget az első Slow Advent. A fővárosi rendezvényen Eger is képviseltette magát.

A karácsonyi készülődés idején az anyagi javak utáni szaladgálásnál sokkal fontosabb lenne a rohanó élet tempójának lassítása, az egymásra szánt idő. Az első alkalommal megrendezett Slow Advent erre kínált kíváló alkalmat, hogy meghitt hangulatban vásároljunk, prémium hazai termékeket együnk és készüljünk a Szentestére – mutatott rá a Slowliving.hu cikkében.

A négy magyarországi Slow Food convivium tagjai Egerből, Mátrából, Kiskunságból, Tokajból és Pest megyéből érkeztek a csodás hangulatú Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba. A Slow Adventen részt vett Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnokvízilabdázó, aki maga is ökofarmon gazdálkodik Kömlő környékén.

A Slow közösség tagjai, termelők és mesteremberek tudnak örülni-adni, vendégül látni, igényesen megmutatni, amijük van, ami egyébként nem más, mint legfőképpen adalékanyagmentes, őszinte, tiszta termék. A Slow Advent megmutatta, a rohanó modern világban is helye van a hagyománynak, az értéknek.

További részletek és fotók a Slowliving.hu oldalon.

az eredeti hír itt elérhető