Borszalon: már csak tízet kell aludni!

2017.12.19

Az idei lesz a 17. Borszalon és – ahogyan megszokhattuk – ezúttal is kiváló estét tölthetünk el neves borászok, pazar borok, jó zene társaságában. Kihagyhatatlan. Mi szóltunk.

December 29-e estéjén a Hotel Eger ad otthont a borászok és borkedvelők ünnepélyes évzáró rendezvényének. Kiváló alkalom az idei esztendő búcsúztatására, és a jövő év köszöntésére. Mindezt pazar környezetben, kiváló társaságban, ízletes egri és a Kárpát-medence minden szegletéből érkező borokkal a pohárban tehetik meg a Borszalon vendégei.

Elegáns búcsú az évtől

Zenél a The Glamorous Company, és ezúttal is jelmezbe bújhatnak a vállalkozó kedvűek – az idei téma Hollywood! E téma jegyében tehát a Borszalon minden vendége sztár lehet egy éjszakára.

A 18 órai kapunyitást borszakmai pódiumbeszélgetések követik, majd 20 órakor bemutatják Eger Borkapuját, ami évtizedeken át köszönti majd az Egerbe látogatókat, a város nemzeti büszkeségének, a Hungarikummá vált Bikavérnek szimbólumaként! Ezt követően mulatság hajnalig.

A Borszalon egy színes és elegáns ünnepi esemény, ahol a fantasztikus borok élvezetét különleges fények, gyertyaláng, halk zene és a borászok személyes jelenléte teszi feledhetetlenné. Kihagyhatatlan!

Jegyek már kaphatók, elővételben 8000 forintos áron, az alábbi helyeken:

Egerben:

  • Hotel Eger & Park, recepció
  • Dobó téri Adventi Vásár, infopult
  • Tourinform iroda
  • essense for men üzlet

Országszerte:

Bővebben a rendezvény honlapján, ide kattintva.

Borítókép: Pixabay/congerdesign

az eredeti hír itt elérhető