Gazdikereső: a nyolc testvérből újabb kettő

2017.12.24

Nyolc kölyökkutyust választottak el idő előtt anyjuktól és tettek ki. Sorra mutattuk be a jobb sorsra érdemes kicsiket. Most Mylo és Móric következik, gazdit szeretnének karácsonyra. 

Mylo

Mylo egy 5 hét körüli Puli-keverék fiú kutyus, akit a nyolc testvérével együtt mindösszesen 2-3 hetesen tett ki a volt gazdája az anyukájuk mellől. Felelősségteljes gazdijelölt jelentkezését várjuk, hogy a cuki kicsike be tudjon költözni az új otthonába.
Kisgyermekes családoknak abszolút ajánljuk őt.
Elérhetőségeink: 06-20-358-2183 és 06-20-358-0607
Állatokat Védjük Együtt Alapítvány

Móric

Móric egy 5 hét körüli Puli-keverék fiú kutyus, akit a nyolc testvérével együtt mindösszesen 2-3 hetesen tett ki a volt gazdája az anyukájuk mellől. Olyan gazdijelöltek jelentkezését várjuk akiknek van már egy kutyusuk, mivel ő nagyon szereti más állatkák társaságát.
Elérhetőségeink: 06-20-358-2183 és 06-20-358-0607
Állatokat Védjük Együtt Alapítvány

Az EgerHírek gazdikereső rovatában hétről hétre mutatjuk be az egri menhely gondozásában álló kutyákat, cicákat. A lehető legjobb döntés kis kedvencet a menhelyről választani, hálásak a négylábúak. Rovatunk korábbi cikkeit (köztük Mylo és Móric testvéreit) itt találjátok.

Az alapítványnak minden segítség jól jön, különösen a téli hidegben: ételre, itató és etetőtálakra, takarókra, játékokra mindig nagy szükség van, karácsonyra nagyon örülnének a menhelyi kutyusok a segítségnek. A menhely Facebook oldalán felvehetitek az állatvédőkkel a kapcsolatot.

az eredeti hír itt elérhető