Pénteken Borszalon – stílusos évzárás a Hotel Egerben

2017.12.25

Most pénteken lesz a XVII. Borszalon – a rangos évzáró rendezvényen kiváló borokat kóstolhatunk a legkiválóbb társaságban, az estét zene és tánc teszi teljessé  a Hotel Egerben.

December 29-én, pénteken este elegáns környezetben, Hollywoodot idéző jelmezekbe bújva, a legfinomabb borokkal a pohárban búcsúztathatják az idei esztendőt a XVII. Borszalon vendégei. Több mint 30 borász legkiválóbb borait kóstolhatja meg a nagyközönség, a Hotel Eger & Park különböző termeiben, folyosóin és teraszán. Újdonság, hogy idén nem csak egri borok lesznek, hanem a Kárpát-medence minden szegletéből érkezik kóstolnivaló.

A Borszalon után irány a Liget

Emellett ünnepélyes keretek között a rendezvényen mutatják be Eger Borkapuját, ami a város déli bejáratánál a Bikavér szimbólumaként évtizedeken át köszönti majd az Egerbe látogatókat. Szót kell ejtsünk a Borszalon Grand Superiorról, ahol a borászok személyesen mutatják be legújabb hordómintáikat, különlegességeiket egymás és a borértő közönség számára.

Azt est házigazdája Csisztu Zsuzsa műsorvezető, televíziós személyiség, sportjogi szakjogász lesz. Emellett a szórakoztatásról a The Glamorous Company gondoskodik, vagyis idén is lesz tánc a Borszalonon. A rendezvény kísérőeseménye az After Party: a Ligetben szilveszteri buli hangulata várja modern és retro zenével a Borszalon mulatni vágyó közönségét 23 óra után egészen hajnalig.

Találkozunk pénteken? (Fotó: Pixabay/epicantus)

Jegyek december 28-ig kedvezményesen kaphatók. Elővételben 8000 Ft, melyek már megvásárolhatók az alábbi helyeken.

Egerben:

Hotel Eger & Park, recepció
Dobó téri Adventi Vásár, infopult
Tourinform iroda

Országszerte:

az Interticket jegyirodákban, ezen az oldalon

A XVII. Borszalon tehát idén is borra, mosolyra és táncra csábít, a rangos társasági eseményt nem érdemes kihagyni. Bővebben a rendezvény honlapján, ide kattintva.

az eredeti hír itt elérhető