Csatorna fedlapokat loptak Gyöngyösön – szemtanúkat keres a rendőrség

2017.12.27

A gyöngyösi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettesek ellen – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személyek december 1-én 20 óra és december 2-án 6 óra között Gyöngyösön, a Petőfi Sándor úton több csatorna fedlapot tulajdonítottak el.

Az egyik feltételezett elkövető sötét színű pulóver viselt, melynek a kar részén fehér mintázat található, nadrágja világos színű. Ő egy sötét színű babakocsit tolt, melybe belepakolták a fedlapokat.

A másik férfi, világos nadrágot, sötét pulóvert, míg a harmadik társuk fehér kapucnis felsőt és világos nadrágot viselt.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fent említett időpontban arra közlekedett, vagy a személyleírás alapján felismeri a férfiakat, tartózkodási helyükkel, továbbá a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/36-522-111-es telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

az eredeti hír itt elérhető