Mit vár 2018-tól a médiás, a színházigazgató és a politikus?

2017.12.31

Szilveszterhez és újév napjához sok hiedelem kötődik, az egyik közülük az újévi fogadalom. Kíváncsiak voltunk, az általunk megkérdezettek megfogadnak-e valamit?

A rövid válasz: nem. Tervek, vágyak azonban természetesen vannak, ezekbe avatott be minket Antal Anett, Blaskó Balázs, Komlósi Csaba és Kertészné Kormos Noémi.

Antal Anett, a Média Eger Kft. ügyvezető igazgatója

Nem vagyok egy túlzottan előre tervezős típus, így csak azt remélem, hogy a 2018-as év is úgy telik majd mint a 2017-es. Sok feladattal, munkával, sikerekkel, mert az visz előre és kudarcokkal, mert abból tanulunk. Fogadalmat nem szoktam tenni.

Antal Anett középen – Fotó: Nemes Róbert

Kérni viszont igen, ez esetben több időt, hogy jusson mindenre, amit meg szeretnék élni, vagy meg szeretnék valósítani 2018-ban. Elsősorban szeretnék kicsivel több időt tölteni a párommal és a családommal.

Blaskó Balázs, a Gárdonyi Géza Színház igazgatója

A hozzám legközelebb állóknak, a családomnak, valamint színházunk társulatának kívánok nagyon sok egyéni és közösségi sikert, vágyott jövőképek és remények beteljesedését, boldogulást.

Blaskó Balázs – Fotó: Nemes Róbert

Terveim közt – bár nem fogadalomként – szerepel az éjjeli szekrényemen felhalmozódott, olvasni vágyott könyvekkel, és az íróasztalomon tornyosuló kéziratokkal való foglalkozás, valamint az egészségesebb életmódra való törekvés. Sok mozgás, több alvás, nyugalom és béke.

Komlósi Csaba (LMP), önkormányzati képviselő, országgyűlési képviselő-jelölt

Nem szoktam újévi fogadalmakat tenni. 2018 az országygyűlési választások éve, amikor is jelöltként és az LMP Országos Elnökségének tagjaként mindent meg fogok tenni azért, hogy a pártunk által képviselt értékeket, programot minél többen megismerjék és támogassák.

Komlósi Csaba – Fotó: Nemes Róbert

Alternatívát szeretnénk mutatni, mert ténylegesen úgy vélem, hogy lehet más a politika annál, mint amit a korrupt Fidesz, a már régen lejáratódott MSZP, vagy a látszat ellenére radikálisoktól hemzsegő Jobbik képvisel.

Kertészné Kormos Noémi, a DK országgyűlési képviselő-jelöltje

Szilveszteri fogadalmat nem teszek. Nem szokásom sem ígérgetni, sem fogadkozni. Magam részéről inkább a tettek embere vagyok. Szeretem a kihívásokat, és lévén magammal szemben abszolút maximalista, amibe belekezdek, azt véghez is viszem – fogadalom nélkül.

Kertészné Kormos Noémi – Fotó: EH

2018-as évre vonatkozó terveim? Szeretném, ha áprilistól a kormányváltó pártok – de elsősorban az Eger és a környező települések lakói – képviselőjeként dolgozhatnék az új Magyar Köztársaságért és az országban élő emberekért.

az eredeti hír itt elérhető