Év Sportolója Gála: Németh Nándor is az esélyesek között

2018.01.05

Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála csütörtöki sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozták az egyes kategóriák legjobb háromba jutott jelöltjeit.

Az idén immár 60. alkalommal szavaznak az év legjobb sportolóira a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) tagjai – írja az Agriasport. Az egyes kategóriákban a tagságnak szavazásra bocsátott tíz-tíz jelölt közül melyik három-három maradt versenyben és lesz ott személyesen is a gálán, amelyen élő adásban derül fény a győztes kilétére.

Az Év Csapata címre jó eséllyel pályázik a férfi 4×100-as gyorsúszóváltó, amelynek tagja az Egri Úszó Klub kiválósága Németh Nándor.

A Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd által alkotott kvartettnek a női kajak négyessel valamint a tenisz Davis Kupa csapattal kell megvívnia a végső sikerért.

Az M4 Sport – Az Év Sportolója 2017 díjátadó gálát az immár hagyományos, az esemény rangjához méltó helyszínen, élő televíziós közvetítés keretében 2018. január 11-én, csütörtökön 19 óra 30 perctől rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége.

Az év csapata jelöltjei egyéni sportágak csapatversenyében

Férfi 4×100-as gyorsúszóváltó (Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd)

Női kajak négyes (vb 500 méteren: Takács Tamara, Medveczky Erika, Fazekas-Zur Krisztina, Vad Ninetta) (Eb 500 méteren: Fazekas-Zur helyett Lutz Dóra)

Tenisz Davis-kupa-csapat (Balázs Attila, Fucsovics Márton)

További kategóriák jelöltjei: Agriasport

Borítókép: MTI

az eredeti hír itt elérhető