Elfogatóparancsot adtak ki Zsolt és Renátó ellen – szerszámgépeket loptak

2018.01.15

A gyöngyösi és a hevesi nyomozók közösen azonosították a gyanúsítottakat.

A nyomozók a Hevesi Rendőrkapitányság rendőreivel közösen házkutatást tartottak január 14-én egy tarnaörsi házban, ahol az eltulajdonított, nagy értékű szerszámok jelentős részét megtalálták, továbbá orgazdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki az ott lakó 47 éves férfit.

Fotó: police.hu

Információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a tarnaörsi férfi a bűncselekményből származó értékeket két gyöngyösoroszi lakostól vásárolta, akik gyanúsíthatók a telephelyen történt lopás elkövetésével.

A nyomozó hatóság azonosította a két férfit, azonban a felkutatásuk eddig nem vezetett eredményre – olvasható a police.hu oldalán.

Ezért a Gyöngyösi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki Kecskés Zsolt 50 éves és Lakatos Renátó 27 éves gyöngyösoroszi lakosok ellen, akik a gyanú szerint 2017. december 31. és 2018. január 2. között egy gyöngyösi vállalkozás telephelyén az épület rácsos ablakát kifeszítették, majd onnan szerszámgépeket, munkavédelmi ruházatot és kézi szerszámokat tulajdonítottak el, melyeket eladtak egy tarnaörsi férfinak – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken szereplő személyek tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gyöngyösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy tegyen bejelentést a 06-36/522-111-es, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Fotó: police.hu

az eredeti hír itt elérhető