Harmati László lesz az idei első BizLounge est vendége

2018.01.16

Szerdán újra BizLounge estet rendeznek, ahol Mester Sándor beszélgető partnere ezúttal Harmati László, üzletember lesz.

Új stílus, új műfaj Egerben – garantált a figyelem és az inspiráció. Klisék és megszokás nélkül, mindenről, ami érdekes. Fókuszban az üzlet és az ember.

Szerdán este 7 órától Mester Sándor kérdez a Gál Tibor Fúzióban, aki mérnök, író, újságíró, üzletember, üzleti mentor – nem illik bele semmilyen előre gyártott dobozba. Rendhagyó tehetség, aki zenélt a KFT együttes egyik elődjében, életműdíjas informatikai újságíró, háromszor interjúvolta meg személyesen a világ egyik leggazdagabb emberét, Bill Gates-t, könyveket írt, és ha ideje engedi, lerajzolja az üzletet. Építész, aki nem téglákból rak össze új világokat.

Harmati László – Archív fotó: Nemes Róbert

Aki ezen az estén válaszol, ​Harmati László, üzletember, aki olyan időkben kezdte karrierjét, amikor az áfész, a merkur és hasonló retrósan hangzó szavak különös jelentéssel bírtak. Szerinte a vállalkozáshoz érzék kell, nagy kitartás és a hajlandóság az áldozatvállalásra. Lendülete nem lankad, mert van kiért dolgozni és van kinek átadni majd a vállalkozásokat.

A BizLounge fennállása óta először fogad pódiumán olyan vendéget, aki Egerben lett sikeres nagyvállalkozó.

A pódiumbeszélgetést borkóstoló és gasztronómiai különlegességek, vacsorafalatkák követik. Kötetlen beszélgetés, értékes új kapcsolatok, nyitottság.

az eredeti hír itt elérhető