Férfi vízilabda – Pécsett kezdi a tavaszi idényt a ZF-Eger

2018.01.19

Hosszú bajnoki szünetet letudva Pécsett kezdi a 2018-as esztendőt a hazai első osztályú bajnokságban a ZF-Eger férfi vízilabda csapata.

Az OB I-ben november 22. óta nem játszott meccset a Dabrowski-legénység – írja az Agriasport. A december 16-i TVSE elleni fellépés a tatabányai uszoda tetőszerkezetének meghibásodása miatt maradt el. Információink szerint ezt a találkozót február 9-én pótolják a felek.

A soron következő forduló az OB I alapszakasz, B-csoportjának tizedik játéknapja lesz. A ZF-Eger veretlenül vezeti csoportját. Előnye a követő OSC-vel szemben három pont még úgy is, hogy egy meccsel kevesebbet játszottak riválisuknál a mieink.

A PVSK elleni szombat esti összecsapás lehet akár nehéz is számunkra. A pécsiek a vezető Eger-OSC-Miskolc hármas mögött vezetik fel a középmezőnyt. Megfelelő odafigyeléssel nem érheti meglepetés együttesünket. A sikerrel megvívott Alphen elleni Bajnokok Ligája meccs után egy újabb magabiztos győzelem jót tenne a decemberben megtépázott önbizalmunknak.

A pécsi összecsapást 19 órai kezdettel bonyolítják le az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában.

E.ON OB I., B-csoport, 10. forduló
Pécs, 2018.01.20. (szombat) 19 óra
PVSK-Mecsek Füszért – ZF-Eger

az eredeti hír itt elérhető