Tömegverekedés Gyöngyösön

2018.01.24

Hat gyöngyösi lakost vettek őrizetbe a rendőrök.

Bejelentés érkezett a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint január 22-én 22 óra körül egy gyöngyösi utcában többen összeverekedtek, valamint egy lakóépületet ablakait betörték és ott tüzet okoztak – írja a police.hu.

A jelenlegi adatok alapján korábbi nézeteltérés miatt alakult ki vita a helyi lakosok között, mely közben egy többfős társaság tagjai kéziszerszámokkal bántalmaztak másik három férfit, akik közül többen – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérüléseket szenvedtek.

Fotó: police.hu

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya testi sértés bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást K. Gábor 47 éves, K. Gyula 65 éves, K. Leonárd 26 éves és K. Milán 28 éves gyöngyösi lakosok ellen.

A rendőrök a lakóépület megrongálása kapcsán egy további férfit és egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság bűntett és rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozó hatóság mind a hat gyanúsítottat őrizetbe vette és egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

az eredeti hír itt elérhető