A Fidesz szerint a DK ugyanott folytatná, ahol abbahagyta!

2018.02.01

A kormányzó párt véleménye az, hogy Gyurcsány Ferenc pártja egyszer már tönkretette az országot, most is ugyanezt tenné, csak ezen kívül lebontaná a határzárat és bevándorló országgá tenné Magyarországot.

Ebben a témában tartott sajtótájékoztatót csütörtök délután dr. Gondos István, a Heves Megyei Közgyűlés Fideszes képviselője a Kepes Intézet előtt.

Gondos István szerint az ellenzéki vezetők számára Soros György és Brüsszel akarata a döntő.
– Ők mindig ehhez a külső elváráshoz alkalmazkodnak, végrehajtanák a Soros tervet, lebontanák a magyar határkerítést és bevándorló országgá tennék Magyarországot. A baloldalon – Gyurcsány Ferenccel az élen – ugyanazok készülődnek, akik már egyszer tönkretették Magyarországot. Ők soha nem a magyar embereket, hanem a külföldi érdekeket és a multikat szolgálták. Így tették tönkre a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat, duplázták meg a munkanélküliséget, lopták szét a nemzeti vagyont, az egekbe emelték a rezsit, devizahitelekbe taszították az embereket, sorozatos megszorításokkal sújtották a családokat, a dolgozókat és a nyugdíjasokat – hangsúlyozta.

Gondos István – Archív fotó: Nemes Róbert

Hozzátette, szerintük Gyurcsány Ferenc ugyanott folytatná, ahol abbahagyta, újra kiszolgáltatná az országot a külföldi érdekeknek, Soros és Brüsszel kedvéért pedig pillanatok alatt bevándorló országgá tennék Magyarországot.
– 2010 előtt úgy tűnt, összeomlik a magyar gazdaság, belefulladunk az államadósságba, a munkanélküliségbe, a korrupt, pazarló gazdálkodásba és csődöt jelenthet az ország. A baloldal alkalmatlansága miatt Magyarország teljesen elveszítette gazdasági önrendelkezését, IMF hitelből élt, 9 éven át túlzott deficit eljárás alatt állt és a magyar családok sorozatos megszorításokat szenvedtek el – sorolta.

Mint mondta, a Gyurcsány-párt jelöltjei nem a kormány, hanem Magyarország ellenfelei, Gyurcsány Ferenc arra kérte a párt képviselőjelöltjeit, hogy legyenek az Orbán kormány kérlelhetetlen, ádáz ellenfelei.
– Egy olyan embert szolgálnak, aki egyszer már tönkretette az országot és ha tehetné, ugyanott folytatná, ahol abbahagyta, csak most bevándorló országot is csinálna Magyarországból. A Gyurcsány-párt jelöltje, aki Egerben Kertészné Kormos Noémi, nem a kormány, hanem Magyarország ellenfele – mondta.

Hozzátette, itt van Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette az országot, itt van Vona Gábor. aki pénzért és hatalomért mindenre képes, itt van – a ki tudja hány pártot megjárt – Karácsony Gergely, és itt van a kiábrándítóan baloldalivá vált Szél Bernadett.
– Az ellenzéki vezetők naponta egymás torkának esnek, gyakorlatilag egy kanál vízben meg tudnák fojtani egymást, egy dologban azonban egyetértenek, számukra Soros György és Brüsszel akarata a döntő – zárta gondolatait.

az eredeti hír itt elérhető