Fidelitas: Vona Gábornak semmit nem jelent a magyar keresztény kultúra

2018.02.01

Ugyanis a Jobbik elnöke egy nemrég előkerült videóban Allahot dicsőíti – ezt mondta Böröcz László, a Fidelitas elnöke, aki elküldi Vonának az Egri Csillagok egy példányát is.

Böröcz László a Dobó téren tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján az egri Fidelitasok körében elárulta, a napokban nyilvánosságra került felvételen Vona Gábor azt mondja, az iszlám az emberiség utolsó reménye.
– A felvételen Vona szavaira a hallgatóság azt skandálja: szürke farkas Vona. A szürke farkas egy szélsőséges muzulmán szervezet. A Fidelitas véleménye szerint Vona Gábor gondolatai nemcsak megdöbbentőek, hanem egyenesen veszélyesek is. Azt bizonyítják, hogy a Jobbik elnökének semmit nem jelent Európa és Magyarország keresztény kultúrája, ha tehetné, végrehajtaná a Soros-tervet és Soros Györggyel együtt lebontaná a határzárat és beengedné a bevándorlókat – hangsúlyozta.

A Dobó téri sajtótájékoztató résztvevői – Fotó: Nemes Róbert

Hozzátette, azzal hogy szerintük Vona Gábor lebukott, kézzel-lábbal próbálja tagadni a történteket.
– Azt hazudja, hogy mindig is kerítést akart a határra pedig korábban egészen mást mondott. Szó szerint a következőt mondta: a kerítés alkalmatlan Magyarország megvédésére. Szerintünk Vona Gábor alkalmatlan Magyarország megvédésére, nem pedig a határzár. Ugyanis ő már többször bizonyította, hogy pénzért és hatalomért mindenre képes – mondta.

Böröcz László és az egri Fidelitasosok – Fotó: Nemes Róbert

Zárásul felidézte az Egri csillagok egy gondolatát: “életemet a hazának szentelem, és ebben pénz és ígéret meg nem tántorít.”
– Egerből üzenjük Vona Gábornak: még a mai napon el fogjuk juttatni neki az Egri csillagok egy példányát – tette hozzá.

az eredeti hír itt elérhető