BizLounge: William Benkő érkezik Egerbe

2018.02.05

Szerdán újra BizLounge estet rendeznek, ahol Mester Sándor beszélgető partnere ezúttal ​William Benkő, self-made man lesz.

Új stílus, új műfaj Egerben – garantált a figyelem és az inspiráció. Klisék és megszokás nélkül, mindenről, ami érdekes. Fókuszban az üzlet és az ember.

Szerdán este 7 órától Mester Sándor kérdez a Gál Tibor Fúzióban, aki mérnök, író, újságíró, üzletember, üzleti mentor – nem illik bele semmilyen előre gyártott dobozba. Rendhagyó tehetség, aki zenélt a KFT együttes egyik elődjében, életműdíjas informatikai újságíró, háromszor interjúvolta meg személyesen a világ egyik leggazdagabb emberét, Bill Gates-t, könyveket írt, és ha ideje engedi, lerajzolja az üzletet. Építész, aki nem téglákból rak össze új világokat.

William Benkő – Fotó: missionlab.hu

Aki ezen az estén válaszol, ​​William Benkő, self-made man, az Amcham korábbi elnöke. Beszél és tanít a beszédre, üzletel és üzletre nevel. Egy kókadt régiós startupból neki is köszönhetően lett a New York-i Nasdaqon sikersztori. Texasban William, itthon szimplán Vili: a BizLounge februári vendége, William Benkő az első e pódiumon, akinek farzsebében amerikai útlevél is lapul.

Izgalmasnak ígérkezik a beszélgetés a BizLounge novemberi vendégével.

A pódiumbeszélgetést borkóstoló és gasztronómiai különlegességek, vacsorafalatkák követik.

az eredeti hír itt elérhető