Gazdikereső: Tekla kirándulni szeret, Bibi pedig a gyerekekért van oda

2018.02.07

Bibi évek óta az alapítvány gondozásában van, Taklát pedig egy út mellett hagyták magára. Mindketten megérdemelnének egy családot, ezért bemutatjuk őket.

Tekla

Tekla egy 3 éves oltási programos, ivartalanított kis-közepes testű lány kutyus, akit többedmagával egy forgalmas út szélén tett ki a volt gazdája. Ő egy öntudatos, nagyon okos, érzékeny, a környezetére kifejezetten figyelő és ahhoz alkalmazkodó, emberszerető különleges szépség.
Tekla tipikusan az az állat, aki megválogatja a barátait, ahogy azt kutyatársai között is teszi. Olyan családoknak ajánlanánk őt, akik szeretnek kirándulni, mozogni és akár egy-két nagyobb korú gyermekük is van.

Elérhetőségeink: 06-20-358-2183 és 06-20-358-0607
Állatokat Védjük Együtt Alapítvány

Bibi

Bibi egy 6 év körüli oltási programos, ivartalanított közepes testű lány kutyus, akitől a volt gazdái évekkel ezelőtt úgy döntöttek, hogy megszabadulnak. Ő egy tündér, villámgyors, mosolygós, életvidám, mindig pozitív gondolatokkal teli, gyerekcentrikus, szigorúan pórázas séta kedvelő, emberbarát és kutyakompatibilis örömgombóc.
Mivel évek óta a gondozásunkban van, ezért nagy ajándék volna a számára egy nagybetűs otthon.

Elérhetőségeink: 06-20-358-2183 és 06-20-358-0607
Állatokat Védjük Együtt Alapítvány

A korábban bemutatott kutyákat és cicákat megtaláljátok gazdikereső rovatunkban, ha örökbe fogadtatok, írjátok meg nekünk, hogy veletek örülhessünk.
A menhely Facebook oldala itt található.

az eredeti hír itt elérhető