Férfi kézilabda – Ezúttal sem mehetünk biztosra

2018.02.08

A váci fellépést követően újabb, a kiesés elkerüléséért küzdő együttessel találkozik az Eger SBS Eszterházy. A férfi NB I 17. fordulójában pénteken 17 órától, a FTC otthonában vizitálnak a megyeszékhelyiek. 

A B. Braun Gyöngyöstől elszenvedett vereséget követően, a december 16-i Cegléd elleni mérkőzésre már Horváth Attila irányításával készült a Ferencváros. A korábbi trénernek, Adorján Gábornak, a fővárosi csapat gyenge szereplése miatt kellett távozni a vezetőedzői posztról – olvasható az egri klub honlapján.

A korábban Budakalászon dolgozott Horváthal három bajnoki mérkőzéséből kettőt megnyert a gárda, emellett másodikként zártak a Ligakupa B-csoportjában. A Magyar Kupából már korábban búcsúzni kényszerültek.
A 2018-as év első bajnoki mérkőzését a Budakalásszal vívta az FTC. A zöld-fehéreknél már pályára lépett a januárban szerződtetett montenegrói válogatott irányító, Bozo Andelics. Más kérdés, hogy az eredményességen ő sem tudott javítani, Pálos Gáborék 39–33-as vereséget szenvedtek az omszki tó partján.

Az Eger SBS Eszterházy a váci kudarc (27–26) után egy pozíciót rontva korábbi helyezésén a hatodik helyről várja a pénteki találkozót, míg az FTC a 13. helyet foglalja el a tabellán.

az eredeti hír itt elérhető