Szécsi Zoli visszatért Egerbe – “leigazolta” őt a Kulturma

2018.02.09

Eger önkormányzata évek óta kiemelten foglalkozik a városimázs tudatos építésével. Ennek érdekében számos eszközzel és kezdeményezéssel éltek, s ez a sor folytatódik.

Ugyanis Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai-bajnok vízilabdázó visszatért Egerbe, és részt vállal a város programjaiban. Mindezt a Martonné Adler Ildikó alpolgármesterrel tartott sajtótájékoztatón jelentették be csütörtökön.
– Aki hosszabb-rövidebb ideig Egerben tartózkodik, az egrivé válik, így van ez Szécsi Zolival is. Sok kellemes pillanatot okozott nekünk.

Martonné Adler Ildikó és Szécsi Zoltán – Fotó: Nemes Róbert

Megbecsüljük azokat a sportolókat, akik tesznek városunkért, Eger ismertségéért. Szécsi Zoli háromszoros olimpiai-bajnok, Eger díszpolgára és 2016-ban a vizes sportok halhatatlanjai közé választották – mondta Martonné Adler Ildikó.

Kiemelte, Eger turisztikai mutatói rendkívül jók, de nem dőlhetnek hátra.
– Eger marketing cége a Kulturma úgy döntött, még inkább segíti ezt annak érdekében, hogy rendezvényeink látogatottsága, turisztikai ereje még nagyobb legyen.

Zolinak rengeteg követője van közösségi oldalán, ezért a Kulturma és Szécsi Zoli együttműködési megállapodást kötött, ami azt jelenti, hogy saját közösségi oldalán megosztja és promótálja az egri eseményeket, például az Egri Tavaszi Fesztivált.

A programokon jelenlétével erősíti az esemény súlyát és jelentőségét, továbbá óriásplakátokon és egyéb jótékonysági akciókon is az arcával emeli a rendezvény jelentőségét – folytatta.

Elhangzott, Zoli örömmel vállalta ezt a feladatot, tulajdonképpen azt mondhatjuk, Szécsi Zoli visszatért Egerbe. Most nem a vízben, hanem medencén kívül tesz majd Eger sikeréért méghozzá úgy, hogy erősíti a város marketinget.

Szécsi Zoli elmondta, már visszahúzta a szíve Egerbe, így örömmel fogadta el a felkérést.

az eredeti hír itt elérhető