Női kézilabda – A betegségek ellenére is győzött az egri csapat

2018.02.18

Ezer sebből vérzett az Eszterházy KESC felnőtt csapata, de így sem veszélyeztette semmi a Kézilabda Szeged SE elleni bajnoki győzelmét.

NB I/B, nők, kelet, 16. forduló
Eszterházy KESC – Kézilabda Szeged 32-26 (21-14)

Két olyan játékossal kezdődött az Eszterházy KESC szombat esti, Kézilabda Szeged SE elleni bajnokijának kezdője, akik gyakorlatilag az egész hetet edzés nélkül töltötték – olvasható az egri klub honlapján.

Ettől függetlenül Buzsáki Nikolett és Iván Emese is ott volt a pályán, már a középkezdéstől kezdve, és, hogy egészségügyi problémájuk ellenére milyen jól kezdett ez a két játékos, arra kiváló bizonyíték, hogy ketten együtt nyolc gólt hoztak össze, valamivel több, mint húsz perc alatt.

 

A „betegségcunami” mindenesetre megtette hatását, hiszen a második félidőben már nem nagyon voltak pályán a problémával küszködők. Jöttek így a máskor kevesebbet szereplők, viszont amiért olyan felállásokat is láthatott a publikum, amilyet talán máskor még soha, így volt zavar a pályán több alkalommal is.

A győzelmet persze ez sem veszélyeztette, de a tetemes előny a meccs végére valamelyest elolvadt, mondhatni, igen tisztes vereséget könyvelhetett el a listavezető otthonában az utolsó előtti. Ezzel együtt is lehet minek örülni, hiszen hozták a kötelezőt a lányok, amennyiben pedig a holnapi nap két párosítása számunkra kedvező eredményt hozna, még a fór mértékét is növelni tudná a társaság.

További részletek: eszterhazykesc.hu

az eredeti hír itt elérhető