A Macok és a BrumBrum is csatlakozott az Étterem Héthez

2018.02.21

Több mint száz remek étterem vesz részt az országos Étterem Hét programban, és kínálja ínycsiklandó menüit kedvező áron. Akár a nőnapi vacsorát is tervezhetik már az urak, az idei Étterem Hét ugyanis március 5. és 11. között lesz.

A részt vevő több mint 100 „TOP étterem” közül mintegy 80 budapesti, 30 pedig vidéki.  A jellemzően 3300 forintos menük fogásait (valamint több exkluzív helyen 4900 forintért prémium menüsorokat) március 5-e és 11-e között kóstolhatjuk meg. Az Étterem Hetet évente kétszer egy-egy héten át rendezik meg, és egyre többen érdeklődnek országszerte a program iránt, az idei egyébként a 14. lesz. Tavaly ősszel 26 ezer vendég fordult meg a programhoz csatlakozott vendéglátóhelyeken.

Megéri betérni a BrumBrumba (Fotó: BrumBrum/Facebook)

A tavaszi programban részt vevő éttermek között találunk egrieket is: a BrumBrum, és a “nagytesó” Macok Bisztró és Borbár várja a finom falatokra vágyókat. Az már csak hab a tortán, hogy a február 21-én negyedik szülinapját ünneplő Macok egyike az ország 10 legjobb vidéki éttermének – szóval nem érdemes elszalasztani a lehetőséget.

A program Facebook oldala itt, honlapja pedig itt található, az éttermekbe kizárólag online lehet asztalt foglalni az Étterem Hétre.

Borítókép: brumbrum/Facebook

az eredeti hír itt elérhető