Minden jót, kispajtás! Zuzmó története

2018.02.28

Apró kölykökként dobták ki őket, nekik mégis szerencséjük volt: időben érkezett a segítség. A négy tesó közül végre Zuzmó is gazdira talált.

– Zuzmó kutyust a 3 testvérével együtt dobták ki akkor, amikor még csak 4 hetesek voltak. Ilyen piciket nem tehetünk a menhelyünkre kinti kennelekbe, így egy kedves barátunk ideiglenesen meleg otthont nyújtott a számukra addig, amíg meg nem erősödnek mindannyian. A négy kölyök közül kettő 8-10 hetesen gazdisodott, majd 4 hónaposan Zuzmóra is rátalált az igazi család – részletezte Társy Diána, az Állatokat Együtt Védjük Alapítvány vezetője.

Zuzmó és örökbefogadó családja (Fotó: alapítvány)

– Mi vittük el őt is a szerető otthonába. Oly nagy élmény és boldogság a számunkra, amikor látjuk azt, hogy a mentvényeink révbe érnek! Köszönjük szépen a családnak, hogy szeretettel őt választották!

A négy testvér közül már csak Zénó vár arra, hogy valaki örökbefogadja. Rajta kívül pedig sok más kutya és cica is új esélyre, szerető gazdira vár. Az alapítványy Facebook oldala itt található, a menhelyen minden segítségnek (ennivaló a négylábúaknak, plédek, itató és etető edények, játékok, sétáltatás és a többi) örülnek.

az eredeti hír itt elérhető