Női kézilabda – Az egriek visszaverhetik a támadásokat a Pénzügyőr legyőzésével

2018.03.02

Szombaton hazai környezetben játszik bajnoki mérkőzést az Eszterházy KESC női kézilabda csapata.

Az NB I/B keleti-csoport, 18. fordulójának összecsapásán a Pénzügyőr SE vendégeskedik a Leányka úti Eszterházy Csarnokban – írja az Agriasport.

Az elmúlt heti szegedi rangadó elveszítésével, valamint a rivális csapatok győzelmével egy pontra olvadt az egriek előnye a tabellán. A támadásokat leginkább a soron következő bajnoki megnyerésével verhetik vissza Debre Viktor tanítványai.

A fővárosi rivális stabil középcsapata a mezőnynek. Az alsóházhoz tartozó riválisokat magabiztosan szokták elintézni, azonban figyelemreméltó, hogy az előző körben öt góllal múlták felül az élbolyhoz tartozó Gödi SE-t. Nem árt tehát óvatosnak lenniük az egyetemistáknak, mindennek ellenére a papírforma hazai győzelmet ígér. Ősszel az egriek fölényesen (39-23) intézték el házigazdáikat.
– Attól függetlenül, hogy idegenben ilyen nagyarányú sikert arattunk sem szabad lebecsülnünk őket, az első perctől – egészen az utolsóig – komolyan kell vennünk a mérkőzést, és akkor nem marad majd el a jutalmunk – nyilatkozta a csapat hivatalos honlapjának Molnár Nikolett.

Női kézilabda NB I/B., keleti-csoport, 18. forduló
Eszterházy Csarnok, 2018.03.03. (szombat) 18 óra
Eszterházy KESC – Pénzügyőr SE

az eredeti hír itt elérhető