Mylo új élete: először eldobták, most szeretik

2018.03.04

Kilenc kiskutyát tett ki 2-3 hetesen egy felelőtlen volt gazda a sorsukra hagyva így mindőjüket. Itt mutattuk be a kis keverék kutyust, és tesóját, nagy örömünkre, Mylo rosszul indult kis élete mára révbe ért.

– A kilenc kitett kicsik túlélési esélyeinek növelése érdekében egy nagyon kedves baráti család az első emeleti lakásába fogadta őket, ahol a támogatásunk mellett az ő szerető gondoskodásukkal szépen fejlődhettek. Mylo kutyusért 14 hetes korára el is jött a csodás családja egy már korábbi örökbefogadó családunk révén, akik látták a kis gazdikeresők fotóit – részletezte Mylo történetét Társy Diána, az Állatokat Együtt Védjük Alapítvány vezetője. – Mindig nagyon boldogok vagyunk akkor, amikor egy-egy védencünk rátalál a felelősségteljes gazdijára vagy családjára! Köszönjük Mylo családjának, hogy szeretik őt!

A menhelyen sok kutya várja a gazdit, akinek szebbé teheti mindennapjait. Gazdikereső rovatunkban újabb és újabb kutyusokat mutatunk be, de érdemes tájékozódni a menhely honlapján, illetve a Facebook oldalukon is. Minden segítség jól jön, a hidegben különösen a plusz takaróknak, plédeknek, otthon már felesleges fazekaknak és lábasoknak örülnek, amiket itatásra használhatnának.

az eredeti hír itt elérhető