A Fidelitas szerint a kerítésbontók a fiatalok jövőjét veszik el

2018.03.06

Megérkezett Egerbe a Fidelitas által szervezett Kerítésbontók című plakátkiállítás. A Fidesz ifjúsági szervezetének ezzel az a célja, hogy szembesítse a választókat azzal, mit gondolnak a magyar határ védelméről az ellenzéki politikusok. A 11 plakátból álló kiállítás péntekig tekinthető meg a Gárdonyi téren.

Lombeczki Gábor, a Fidelitas Országos Választmányi alelnöke mutatta be az ország megyei jogú városait végigjáró tárlatot.
– A vándorkiállítás arról szól, hogy ellenzéki politikusok miképpen vélekedtek az elmúlt években a határzárról, valamint milyen nyilatkozatokat tettek. Szeretnénk őket ezzel szembesíteni. Nagyon fontos elmondani, hogy a migrációs hullám az elmúlt időszakban nem csökkent, és azt is tudhatjuk, hogy az elkövetkezendő időszakban több millióan vagy akár több 10 millióan is elindulhatnak Afrikából vagy a közel-keletről.

A plakátokkal annak a felháborodásunknak adunk hangot, hogy az ellenzéki politikusok lebontanák a kerítést kormányra kerülésük esetén, ezzel veszélybe sodornák a magyar fiatalok jövőjét. Afelől se legyenek kétségeink – tette hozzá Lombeczki Gábor -, hogy a baloldali politikusok Brüsszel és Soros György utasításait követik majd.

Borítókép: Archív fotó/Ebner Béla

az eredeti hír itt elérhető