Ez egy jó történet. Moha új családban.

2018.03.06

Apró kölyökként Mohát és tesóit halálra ítélték. Nekik szerencséjük volt, kaptak még egy esélyt, Moha pedig új családra is talált.

A hetekkel ezelőtt 2-3 hetesen kirakott kilenc apróság egyike Moha. Akkor ők még annyira kicsik voltak, hogy az anyukájuk nélkül szinte esélyük sem lett volna  a túlélésre egy kinti kennelben, ezért egy kedves baráti család 1. emeleti lakásába kerültek, ahol az ő gondoskodásuk mellett mindannyiuk gyönyörű és egészséges 2-3 hónapos kutyussá fejlődhetett – tudtuk meg Társy Diánától, az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány elnökétől.

Négy még gazdira vár

– Mohát a többi gazdisodóhoz hasonlóan az oltási programját követően adtuk örökbe, szuper családba került, egy másik házikedvenc mellé. Boldogok vagyunk, hogy a 9 piciből már öten új otthonokra találtak (Mylo gazdisodásáról mi is írtunk). Köszönjük Moha gazdijainak, hogy szeretettel tele felelősségteljes döntést hoztak – tette hozzá az állatvédő.

Gazdikeresőinket itt találod, de érdemes az alapítvány és Facebook oldalát is felkeresni. A sok kitett, szomorú sorsú négylábú ellátásához minden segítség jól jön, most élelemre lenne nagy szükség.

az eredeti hír itt elérhető