A kórházi szakdolgozókat köszöntötték a nőnapon

2018.03.08

Az egészségügyi szakdolgozók többsége nő, ezért is fontos, hogy műsort szervezzenek számukra március 8-án. Erről a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megyei Szervezetének (MESZK) elnöke beszélt az Egerben tartott ünnepségen.

Az ápolónők örömmel hallgatták végig a műsort, majd kötetlen formában ismerkedtek, beszélgettek. Mujahid Zoli énekelt, valamint a Gonda-Báder Duó is előadással készült a Hotel Koronában, hogy az egészségügyi szakdolgozókat köszöntsék nőnap alkalmából. A férfiak életében mindig fontos szerepet játszik a nő, akár barátnőként, akár feleségként, akár édesanyaként – mondták el produkciójukban a Kossuth Zsuzsa szakgimnázium fiú tanulói.

Csapatépítő tréningnek is jó

Ezek az alkalmat lehetőséget kínálnak arra, hogy azok a dolgozók, akik műszak közben csak futólag találkoznak, most beszélgessenek, ismerkedjenek. Csapatépítő jellege is van egy-egy ilyen délutánnak – mondta el Gyökérné Lakatos Katalin, aki az egri kórház fertőző osztályán dolgozik ápolónőként.

Az egészségügyi szakdolgozók többsége nő

A szakdolgozói kamara sokat tesz azért, hogy a dolgozókat, és március 8-án a nőket elismerjék. Ráadásul az egészségügyi szakdolgozók többsége nő, igazán sokan vannak tehát, akiket köszönthetnek a nőnapon – hívta fel a figyelmet a MESZK Heves Megyei Szervezetének elnöke.

az eredeti hír itt elérhető