Férfi kézilabda – Hosszú nyeretlenségi szériát zárna le az Eger SBS-Eszterházy

2018.03.09

Szombaton hazai környezetben játszik bajnoki mérkőzést az Eger SBS-Eszterházy férfi kézilabda csapata.

K&H Liga, 20. forduló
Kemény Ferenc Sportcsarnok, 2018.03.10. (szombat) 18 óra
Eger SBS-Eszterházy – Sport36-Komló

A K&H Liga 20. fordulójában Tóth Edmond legénysége a Sport36-Komlót fogadja a Kemény Ferenc Sportcsarnokban – írja az Agriasport.

A tét nagy az Eger számára. Hosszú nyeretlenségi szériában van együttesünk, amelynek végére szeretne pontot tenni. Az első osztályú pontvadászatban négy meccset veszítettek el zsinórban a mieink, akik két egymást követő Ligakupa-fellépésükön is alulmaradtak. Hat fiaskó rontja tehát a statisztikánkat, és az sem örvendetes adalék, hogy a bajnokságban utoljára december 20-án, a Gyöngyös elleni megyei rangadón érezhettük meg utoljára a siker ízét.

kkor még ötödik helyezéssel büszkélkedhettünk, mára azonban a nyolcadik pozíciót birtokoljuk. Nagy gond nincs, hiszen az alsóháztól tekintélyes távolságra vagyunk, de azért jó lenne már sikernek örülni. Szombati riválisunkkal rendre kiélezett meccseket vívunk, így lesz minden bizonnyal ezúttal is. Jelenleg a Komló áll az ötödik helyen – három ponttal megelőzve az Egert – viszont egy lejátszott meccsel több szerepel a nevük mellett. Minden szempontból nagy szükségünk van a győzelemre.

Játékosaink most is számíthatnak hűséges és kitartó szurkolótáborukra, aki remélhetően belehajszolják őket a diadalba. A találkozót szombaton 18 órától kezdik az érsekkerti létesítményben.

az eredeti hír itt elérhető