Férfi vízilabda – Harmadszor is megfognák a címvédőt

2018.03.09

Nagyüzem van a férfi vízilabda felsőházban. A középszakasz negyedik játéknapjára kerül sor szombaton.

E.ON OB I., felsőház, 4. forduló
Szolnok, 2018.03.10. (szombat) 16 óra
Szolnoki Dózsa – ZF-Eger

A ZF-Eger együttese Szolnokon vendégszerepel – írja az Agriasport. Két győzelem mellett egy vereség van a nevünk mellett a rájátszásban. A Debrecent és a BVSC-t legyőzte Dabrowski Norbert alakulata, a Ferencvárostól viszont vereséget szenvedett. A címvédő becsületén az utóbbi időben kétszer is csorbát ejtettünk – igaz a Bajnokok Ligájában – ismerjük tehát a győzelem receptjét.

A harmadik sikernek ezúttal nagy jelentősége lenne, hiszen a bajnoki táblázaton megelőznénk riválisunkat. Nem kell egymásnak bemutatni a mérkőző feleket, kívülről ismerik egymás erényeit és hibáit. A pillanatnyi forma lehet a mérvadó. Örömteli, hogy a Fradi elleni hazai vereséget követően gyorsan sikerült a talpra állás, ezt bizonyították a fiúk szerdán a BVSC uszodájában. A Szolnok is formába lendült az utóbbi időben, előző két meccsükön címvédőhöz méltó játékkal intézték el az OSC-t és a Miskolcot.

A játéknap legnagyobb nyertese a Szolnok – Eger rangadó győztesén kívül a Ferencváros lehet, amely minden bizonnyal felülmúlja a gyengélkedőn lévő OSC-t. Bízunk a mieink eredményességében a szombaton 16 órakor kezdődő összecsapáson.

az eredeti hír itt elérhető