Női kézilabda – Újabb csúcsrangadón az Eszterházy KESC

2018.03.09

A 19. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a női kézilabda NB I/B keleti-csoportjában. Az Eszterházy KESC együttesére idegenbeli fellépés vár szombaton, mégpedig nem is akármilyen.

Női kézilabda NB I/B., keleti-csoport, 19. forduló
Budapest, Építők-csarnok, 2018.03.10. (szombat) 17 óra
Szent István-OTP – Eszterházy KESC

Két héttel a Szeged elleni összecsapást követően ismét olyan meccset játszanak a listavezető egriek, amelyen közvetlen üldözőjükkel találkoznak – írja az Agriasport.

Debre Viktor edző tanítványai egy ponttal előzik meg a Szent István-OTP együttesét. A fővárosiak kiváló formának örvendeznek. Az előző körben kihasználva a Szeged kispesti pontvesztését, a Göd idegenbeli legyőzésével (31-30) a második pozícióba léptek előre. Hat sikerrel megvívott bajnoki meccsel a hátuk mögött fogadják az Egert.

Imponáló sorozatuk megőrzésére törekednek, nagyon nehéz összecsapás vár Molnár Nikolettékre. A rangadókon nem a szebbik arcukat mutatják lányaink, a Szeged elleni párharc során kifejezetten rosszul „festettünk”. Ezzel együtt az Építők-csarnokban bármi előfordulhat.

Ősszel ugyan kikaptunk a Szent Istvántól itthon, de egy nagyon határozott és kemény védekezéssel megtörhetjük a rutinos játékosokból álló házigazdákat és visszavághatunk. A rangadót 17 órától kezdik szombaton a fővárosban.

az eredeti hír itt elérhető