Forgalomkorlátozás az M3-as autópálya halászaranyosi és kerekharaszti pihenői térségében

2018.03.12

Március 12-én, hétfőn és március 13-a, kedden az M3-as autópálya mindkét irányán lokális burkolatjavítási munkálatokat végeznek a szakemberek – tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a halászaranyosi pihenőhely térségében, március 12-e, hétfő 12 órától március 14-e, szerda 16 óráig a 74-es és a 73-as kilométerszelvények között lokális burkolatjavítási munkálatokat végeznek a szakemberek. Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán pedig a kerekharaszti pihenőhely térségében március 13-a, kedd 8 órától 16 óráig az 51-es és az 52-es kilométerszelvények között dolgoznak majd Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a javítási munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

A munkavégzések ideje alatt az erre közlekedők csak egy forgalmi sávon tudnak majd haladni, 60 km/órás sebességkorlátozás mellett. Az autópálya jelentős forgalma miatt torlódás várható.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon keresztül tájékozódhatnak a közlekedők.

az eredeti hír itt elérhető