Debre Viktor: még két év Egerben!

2018.03.13

Fontos hosszabbítást jelentettek be az Eszterházy KESC felnőtt csapatának háza tájáról.

Az Eszterházy-csarnokban járt dr. Liptai Kálmán, az Eszterházy Károly Egyetem rektora, a klub elnöke, hogy fontos hírről számoljon be a keret tagjainak. A jó hír nem más, mint egy hosszabbítás bejelentése – olvasható a klub honlapján.

Az egyetem első embere örömmel tudatta, hogy az elmúlt hetek sikeres megbeszéléseit követően, további két évvel hosszabbították meg a felnőtt gárda vezetőedzőjének, Debre Viktornak a szerződését, ami azt jelenti, hogy a 2018/2019-es, valamint a 2019/2020-as szezonban is a neves tréner felel a szakmai munkáért.

Az örömteli bejelentés mindkét fél részéről egyfajta pozitív visszaigazolása a tavaly nyáron megkezdett közös munkának, mindezt pedig tökéletesen bizonyítja is, hogy egy olyan bajnokságban tud tizenkilenc forduló elteltével listavezető lenni az EKESC, amely mezőnyében sokkal nagyobb anyagi lehetőségekkel rendelkező klubok is tevékenykednek.

Debre Viktor kétéves hosszabbítása mindazonáltal csak az első lépést jelenteti a jövő csapatának kialakításában. A közeljövőben a jelenlegi keret tagjaival is asztalhoz ül az egyesület vezetősége, de, hogy pontosan mely játékosok alkotják majd a következő évad társaságát, erről még korai lenne beszélni.

Sok sikert és jó munkát kívánunk Debre Viktornak!

az eredeti hír itt elérhető