Magyar Arany Érdemkeresztet kapott Thummerer Vilmos

2018.03.14

Állami és miniszteri kitüntetéseket, díjakat és elismerő okleveleket adományozott Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter kedden Budapesten, az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója alkalmából.

Az eseményen számos megyei személyiséget is elismertek – írja a heol.hu. Thummerer Vilmos borász, a noszvaji Thummerer Pince alapítója és tulajdonosa Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült. A szakembert a hazai borászati kultúra fejlődését sikeres családi vállalkozásával szolgáló kimagasló színvonalú munkájáért díjazták.

Fister György, a Heves Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály főosztályvezető-helyettese Fasching Antal Díjat kapott, a földügyi ágazatban végzett tevékenységéért, vezetői munkájáért.

Leic József, az EGERERDŐ Zrt. nyugalmazott erdészetvezetője Életfa Emlékplakett Arany fokozata kitüntetést vehetett át kimagasló vezetői tevékenységéért, életútja elismeréseként.

Mindezeken felül négy megyei személy Elismerő Oklevelet vehetett át tevékenységéért.

Juhász Attila és Juhász Péter testvérpár, a Juhászvin Kft. tulajdonosai és ügyvezetői Facebook oldalukon számoltak be a pillanatról.

Kovács Krisztián László, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság erdészeti osztályvezetője, valamint Varga István, Egerszalók polgármestere is Elismerő Oklevelet kapott – írta meg a heol.hu.

Borítókép: MTI

az eredeti hír itt elérhető